Cum să vezi ce este cu adevărat important în viața ta cu ajutorul a
8 elemente de bază de life coaching
Primul program online de life coaching din România, realizat de un psihoterapeut cu peste 10.000 de ore în lucru unu la unu cu oamenii.
Spune-le prietenilor despre această oportunitate, printr-un SHARE.


8 MATERIALE VIDEO
între 35-45 de minute fiecare, în care îți voi vorbi pe larg despre cele 8 subiecte importante
8 MATERIALE AUDIO
care te ajuta să aprofundezi informațiile din materialele video și atunci când nu ești în fața unui calculator
8 MATERIALE PDF
cu exerciții practice pentru fiecare modul în parte, care te vor ajuta să pui în practică informația teoretică din materialele video
Toți oamenii dar absolut toți ajung să spună la un moment dat: “Uf, am pierdut atâția ani din viață degeaba, dacă aș putea să dau timpul înapoi cu siguranța că nu aș mai...”

Din păcate nicio persoană nu a reușit să dea timpul înapoi și să poată îndrepta greșeala respectivă, pentru care a plătit atât de scump, pentru că timpul este singura resursă limitată din viața noastră. Oare avem suficient timp să învățăm din greșeli? De câte ori trebuie să greșim ca să găsim în sfârșit soluția către o viață împlinită și fericită?

Oare nu este mai înțelept să ai un plan clar și foarte bine stabilit pe care sa-l respecți cu strictețe și astfel să nu-ți mai irosești timpul cu acțiuni greșite, timp pe care nu-l mai poți recupera niciodată?


Soluția care te ajută să fii fericit fără să fii nevoit să plătești cu cea mai importantă resursă a ta, pe care nu o mai poți recupera niciodată, și anume: Timpul

Soluția pe care am descoperit-o provine din experiența celor peste 10.000 de ore în lucru unu la unu cu oamenii.

Ei bine da, acolo am găsit această soluție testată, care a schimbat viețile sutelor de persoane care au trecut pragul cabinetului meu, iar aceste lucruri nu le spun doar eu.

SIMONA CONSTANTINESCU
“Am avut şi eu ȘANSA de a o cunoaște pe Ursula şi de a lucra cu ea. Ceea ce a început ca o terapie pentru acceptarea pierderii unui părinte, a culminat cu o adevărată lecție de dezvoltare personală: răspunsuri la întrebări existenţiale, recăpătarea încrederii în sine, adoptarea valorilor sănătoase în viaţă... o experiență înălţătoare alături de un om care are răspuns pentru orice întrebare, explicații simple şi logice.”

LAVINIA MATEI
“Admir oamenii care şi-au descoperit sensul lor pe această lume şi îşi îndeplinesc misiunea cu dăruire şi implicare. Eşti un om special, cu o menire specială. Redai oamenilor bucuria şi dorinţa de a trăi frumos, găseşti şi mobilizezi în oameni resurse de care nici ei nu ştiau că există, faci imposibilul să devină posibil.”

CORINA HUBER
“Draga mea Ursula, nu timpul le rezolvă pe toate, ci oamenii pe care ai șansa să îi întâlnești te vindecă. De aceea, doresc să îți mulțumesc din suflet pentru sprijinul acordat. Am reușit să descopăr potențialul din mine, ba chiar mai mult, mi-ai ridicat tot ceea ce am de calitate! Îți sunt recunoscătoare pentru tot și sunt foarte fericită pentru viața de calitate pe care o savurez cu plăcere și bucurie.”

Cristian Lorea
“Dragă Ursula Yvonne Sandner, ai pus întrebari, ai propus soluţii, am analizat împreună situaţii, dar eu am fost şi voi fi cel care iau hotărârile.În calitate de psihoterapeut, consider cî îţi faci meseria cu multă seriozitate, profesionalism şi devotament, eşti respectuoasă cu un tonus calmant care m-a făcut să mă deschid faţă de tine în timpul şedinţelor de terapie.”
Arborele Vieții este primul program online din România realizat de un psihoterapeut care se bazează pe experiență. Aceasta se bazează pe experiențele de viață ale unor oameni care aveau dificultăți de genul:
- aveau o încredere în sine foarte scăzută

- divorțaseră și nu puteau face fața schimbării

- voiau să se cunoască mai bine pe sine și să-și descopere vocația

- voiau să pornească o afacere dar aveau diferite blocaje și temeri care îi țineau în loc
- voiau să-și îmbunătățească relația cu familia

- aveau o pasiune dar teama de eșec îi ținea pe loc

- își doreau să-și recâștige încrederea și speranța în iubire

- își doreau să-și stăpânească mai bine emoțiile

- voiau să regăsească bucuria de a trăi
Comandă cursul acum
Doar 371 Lei

Spune-le prietenilor despre această oportunitate, printr-un SHARE.
DE CE SĂ URMEZI ACEST PROGRAM:
PENTRU O AUTOCUNOAȘTERE EXACTĂ
Vom identifica împreună problema, te voi ajuta să o conștientizezi și vom stabili împreună obiectivele pentru schimbare. De aici, trebuie doar să pornim pe harta pe care am creat-o împreună!
PENTRU A IEȘI DINTR-O DEPRESIE
Vom elimina din viața ta toți acei factori care te-au adus în această stare. În cadrul programului ai pașii concreți către schimbare, trebuie doar să-i urmezi.
TE ELIBEREZI DE PERSOANELE TOXICE DIN VIAȚA TA
Vei învăța cum să devii o persoană asertivă și să te aperi de persoanele toxice, indiferent că vorbim de partenerul de viață, de șeful tău, de rude, de prieteni sau colegi
PENTRU A TRECE LA NIVELUL URMĂTOR
Vei regăsi bucuria de a trăi, pentru că vei deveni o persoană apreciată care știe ce vrea de la ea și de la viață, cu o încredere în forțele proprii de invidiat, care-și urmează cu strictețe visul.


CE CONȚINE PROGRAMUL:
Programul Arborele Vieții iți oferă trei instrumente extrem de importante pentru schimbarea ta:
SUPORT TEORETIC
Îți pun la dispoziție toate informațiile teoretice necesare să ai un dialog interior corect cu tine și să înlocuiești toate convingerile nocive din mintea ta cu unele care îți vor schimba viața.
SUPORT PRACTIC
Exercițiile pe care le vei găsi în materialele PDF și testele pe care ți le-am pregătit te vor ajuta să pui în aplicare informația teoretică în stilul și în ritmul tău.
SPRIJIN PERMANENT
Pe lângă materialele pe care ți le ofer eu, vei putea comunica și cu ceilalți participanți din program, care sunt în aceeași situație ca tine și care te vor ajuta să ții pasul cu ei spre marea schimbare.

CUM VEI PUTEA URMĂRI PROGRAMUL?
Este un program care iți oferă multă flexibilitate pe care îl vei putea urmări oriunde te afli: De acasă, în mașină, de la birou sau în vacanță!


      Înscrie-te la curs      
Doar 371 Lei

Spune-le prietenilor despre această oportunitate, printr-un SHARE.
CUM AM CONSTRUIT ARBORELE VIEȚII ȘI CE BENEFICII OFERĂ:Elemente de autoanaliză și autocunoaștere

În cadrul acestui modul vom discuta despre ce înseamnă să te cunoști pe tine însuți, despre importanța felului în care te raportezi la tine însuți, despre cum poți să dobândești independență personală, despre cum să ne raportăm la schimbare și cum putem schimba ceea ce nu ne mai mulțumește, despre teama de necunoscut, despre valorile personale și cum să ne trăim viața în acord cu ele.
Dezvoltare personală

În cadrul celui de-al doilea modul vom aborda subiecte precum : importanța dezvoltării personale, cum să îți dezvolți încrederea în sine, cum să îți gestionezi emoțiile, legătura dintre convingeri și acțiuni, convingeri și rezultate, credințele limitative și cum să ne eliberăm de ele, cum să îți stabilești obiective în acord cu valorile și dorințele tale autentice, cum să identificăm și să facem față rezistențelor și obstacolelor care ne apar în drum.
Carieră/Vocație/Bani

În cadrul acestui modul vom discuta despre cum să îți construiești o carieră care ți se potrivește, despre cum să îți găsești și să îți valorifici vocația, despre legătura dintre ceea ce ai în exterior și ce ești în interior, despre credințele noastre legate de bani și cum să dezvoltăm o mentalitate care să atragă abundența în viața noastră.
Relații interpersonale

Din modulul dedicat relațiilor interpersonale vei afla care sunt bazele relațiilor sănătoase de familie și de prietenie, cum să comunici astfel încât să te faci înțeles, de unde și cum apar conflictele și ce poți să faci tu pentru a le gestiona, cum să îți creezi relații de tipul „win-win” în care atât tu cât și ceilalți au de câștigat.
Stil de viață (mediu, distracție, sănătate)

În cadrul acestui modul vom aborda aspecte precum mediul în care trăiești, distracția, relaxarea, sănătatea și vom discuta despre ce înseamnă o viață echilibrată și ce importanță au toate acestea pentru starea ta fizică, psihică și emoțională. Vom discuta despre schimbare, despre cum să ne raportăm la ea și despre cum să producem schimbări pozitive în viața noastră. De asemenea, îți voi oferi instrumentele necesare pentru a face o analiză a stilului tău de viață și pentru a face schimbările necesare dacă ai nevoie de acestea.
Branding personal - managementul impresiei

Un alt aspect care interesează pe fiecare dintre noi este felul în care ne prezentăm în fața altora și felul în care aceștia ne percep pentru că ne dorim să fim apreciați la adevărata noastră valoare și să fim văzuți exact așa cum suntem. Vom discuta despre cum să îți creezi o imagine care să fie în acord cu ceea ce ești tu și care să fie în avantajul tău. Vom vorbi despre carismă și despre acele calități ale oamenilor care „umplu și luminează” încăperea cu prezența lor.
Relații de cuplu

În cadrul acestui modul vom vorbi despre ce înseamnă o relație funcțională și sănătoasă, care sunt bazele unei relații care să te facă să te simți fericit și împlinit, ce rol și ce contribuție ai tu în conflictele de cuplu, cum să atragi în viața ta persoana dorită, cum să menții și să îți îmbunătățești permanent relația astfel încât aceasta să îți ofere un cadru de bucurie, relaxare și evoluție personală.
Misiune / Sensul vieții / Spiritualitate

În cadrul modulului despre misiune, sensul vieții și spiritualitate te vom ajuta să descoperi din ce în ce mai mult care este misiunea ta personală, ce înseamnă să trăiești în acord cu aceasta, vom aprofunda și vom clarifica subiecte precum sensul vieții, rolul spiritualității în viața noastră și ce înseamnă aceasta și vom vorbi despre armonie și cum să îți creezi o viață armonioasă și echilibrată.

CÂT COSTĂ ACEST PROGRAM?
În mod normal un astfel de curs ar costa dublu sau triplu, dar eu am ales să îl ofer, cu cele 8 module integrale, sprijin permanent și interacțiunea cu ceilalți cursanți, la prețul unui simplu seminar.

Doar 371 Lei
Este o investiție, nu un sacrificiu.
    Comandă Arborele Vieții!     
Doar 371 Lei

Spune-le prietenilor despre această oportunitate, printr-un SHARE.
O SCURTĂ RECAPITULARE
Vei primi acces la cele 8 materiale video, plus exerciții și teste pentru a putea aplica imediat informațiile din curs. Aceste informații te vor ajuta să:

1. Te cunoști pe tine însuți.
2. Te dezvolți personal scăpând de credințele limitative.
3. Îți descoperi vocația și câștigi bani făcând ceea ce îți place.
4. Te eliberezi de persoanele toxice din viața ta
5. Atragi lângă tine oameni frumoși care te apreciază pentru ceea ce ești, nu pentru ce le oferi.
6. Devii o persoană carismatică cu o personalitate de invidiat.
7. Descoperi cum creezi o relație de cuplu care să te facă fericit și împlinit.
8. Afli care este chemarea ta, sensul vieții tale.

Toate acestea într-un program exrem de flexibil și ușor de urmărit:

GARANȚIA REZULTATELOR
Ca să te ajut să iei decizia acum și să înțelegi că nu ai niciun risc îți ofer posibilitatea să returnezi produsul si să primești banii înapoi dacă după o perioadă de test de 15 zile simți că nu te ajută.

Singurul lucru pe care ți-l voi cere este contul în care să-ți transfer banii.
    Fă chiar acum primul pas!    
Doar 371 Lei

Spune-le prietenilor despre această oportunitate, printr-un SHARE.


Marketing Fulfillment by Kiwi Agency